O femeie a ajuns la spital cu arsuri grave în gât, după ce i-a fost servit un pahar de detergent la un restaurant din Italia

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie a ajuns la spital cu arsuri grave în gât, după ce i-a fost servit un pahar de detergent la un restaurant din Italia / Foto: Unsplash
O femeie a ajuns la spital cu arsuri grave în gât, după ce i-a fost servit un pahar de detergent la un restaurant din Italia / Foto: Unsplash

Un bar din Milano se confruntă cu acuzații dure, după ce o femeie a fost spitalizată în stare gravă din cauza unui ospătar: acesta i-a servit din greșeală detergent de spălat vase în loc de vin. 

Incidentul șocant a avut șoc într-un bar cu specific chinezesc din Milano, Italia,  de pe strada Via Carlone, iar consecințele suferite de clientă au fost grave.

Femeia în vârstă de 51 de ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit, și-a petrecut seara împreună cu partenerul său în acel bar obișnuit. Totul părea a fi ca de obicei, până când femeia a primit un pahar care ar fi trebuit să conțină vin.

Cu toate acestea, în realitate, conținutul era complet diferit de ceea ce și-a imaginat. După ce a băut din acest pahar, starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, simțind arsuri în gât și dificultăți în respirație.

 

Detergent de vase, servit în loc de vin

 

Femeia a fost transportată de urgență la spitalul San Carlo din Milano, unde medicii au constatat leziuni grave la nivelul cavității bucale, gâtului și esofagului. Aceste leziuni ar putea avea consecințe permanente asupra sănătății ei. Testele ulterioare au confirmat prezența detergentului în paharul de vin pe care partenerul său l-a adus la spital.

Autoritățile au intervenit rapid în acest caz. Polițiștii de la Volanti și Agenția de Sănătate Locală (ATS) au investigat barul în cauză și au descoperit sticla de detergent incriminată încă în frigiderul bucătăriei.

Proprietara, o femeie din China, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că a comis o greșeală gravă. Ea a explicat că reutilizase o sticlă de vin goală pentru a păstra detergentul, marcând-o cu o panglică pentru a o deosebi. Cu toate acestea, în timpul serii aglomerate, sticla a fost confundată și pusă în frigider împreună cu alte sticle, provocând astfel tragicul incident, conform presei străine.

Ca urmare a acestui incident grav, barul a fost pus sub sechestru, iar proprietarul a fost acuzat de vătămare corporală din culpă foarte gravă. Comunitatea locală a exprimat îngrijorare cu privire la siguranța alimentară și administrarea corectă a substanțelor chimice în industria alimentară și de ospitalitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel