O farmacistă româncă, moartă la scurt timp după nuntă: „Cristina, ai vrut să pleci și ai plecat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O farmacistă româncă, moartă la scurt timp după nuntă: „Cristina, ai vrut să pleci și ai plecat”. FOTO: captură stiri.botosani.ro
O farmacistă româncă, moartă la scurt timp după nuntă: „Cristina, ai vrut să pleci și ai plecat”. FOTO: captură stiri.botosani.ro

Descoperire macabră făcută de un bărbat din Botoșani. Acesta a găsit-o pe soția lui Cristina, în vârstă de 30 de ani, fără suflare în baia apartamentului în care cei doi locuiau. 

Bărbatul, și el farmacist, se întorsese acasă, vineri după amiază, iar când a intrat în apartament a observat că femeia nu era nicăieri. Când a intrat în baie, acesta a avut un șoc. Soția, în vârstă de doar 30 de ani, zăcea fără suflare, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă a caloriferului din baie.

Disperat, acesta a dat-o imediat jos și a încercat să îi ofere primul ajutor, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor.
La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă femeia nu a mai putut fi salvată. 

„Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, cel mai probabil survenit prin asfixie mecanică. Acest lucru va fi, însă, stabilit cu exactitate de medicii legiști”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SAJ Botoșani, pentru Monitorul de Botoșani

 

Femeia a lăsat și un biet de adio

 

Potrivit polițiștilor ajunși ulterior la fața locului, femeia a lăsat și un biet de adio în care îşi explică gestul și îi cere iertare soțului.

Din câte se pare, femeia suferea de ceva timp de depresie. Aceasta se angajase de puțin timp în cadrul farmaciei Spitalului Județean de Urgență, unde lucra ca farmacist clinician.

Cristina era de loc din orașul Broșteni, județul Suceava, și se căsătorise în urmă cu puțin timp cu soțul ei, un farmacist din Botoșani.

 

„Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii”

 

La aflarea veştii morţii tinerei, mesajele de condoleanţe au împânzit reţelele de socializare, potrivit stiri.botosani.ro. „Nu îmi găsesc cuvintele și totuși nu înțeleg de ce tu, copil bun, deștept, cuminte și inteligent....de ce? .... când voi, copiii, sunteți cel mai de preț lucru, sunteți universul nostru al părinților, sunteți bogăția noastră, sunteți realizările noastre, oglinda noastră, sunteți prestigiul nostru, sunteți totul...Poți avea conturile pline, case, mașini, funcții etc. Totul nu reprezintă nimic. Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii. Erai totul!! Drum lin către îngeri...nu te vom uita niciodată”.

„Drum lin, Cristina. Ai vrut să pleci și ai plecat. Domnul va fi cu tine mereu, ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanțe familiei”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel