O familie din Maramureș a rămas pe drumuri, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O familie din Maramureș trece prin clipe cumplite după ce casa, pentru care au muncit ani întregi, le-a fost distrusă de un incendiu, azi-noapte.

Din nefericire, a ars toată agoniseală unei familii: casă, șură, anexe. Familia a mai primit o lovitură recent: nepoțelul de 12 a plecat la ceruri, în urma unui tragic accident!

"Această familie este una foarte bine văzută: au fost plecați în Occident, au pus ban pe ban, iar casa și șura au fost atâta de frumos făcute că le puteai asemăna cu cutiuțe de bijuterii. Urma să vină un evaluator, pentru a-și face asigurare, însă focul le-a luat-o înainte. Așa cum mereu am dat dovadă de coeziune de grup, haideți să nu rămânem nici acum indiferenți, ci să dăm din puținul nostru și să ajutăm familia greu încercată! Vom aduna bani la Primăria Cupșeni, eu personal, vor anunța preoții la biserici și ne vom organiza să umblăm și prin sat…Doamne-ajută!", a scris, pe facebook, Lucia Chermezan Butcure, primarul din Cupșeni, citată de directmm.ro.

La fața locului ai ajuns mai multe echipaje de pompieri, care au reușit să localzeze și să lichideze focul, care a distrus toate bunurile familiei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel