O familie de români, printre care doi copii, s-au izbit cu maşina de un buldoexcavator

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Cinci persoane, între care şi doi minori, au fost rănite în această seară într-un acccident rutier produs în localitatea Budeşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, una dintre victime a rămas încarcerată, pentru scoaterea ei fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

„La locul accidentului intervin o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ. Persoana încarcerată a fost extrasă. Este conştientă şi prezintă dureri lombare şi de coloană. Între victime se află şi doi minori, de 13 ani şi, respectiv, nouă luni. Toate victimele sunt conştiente”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Din informaţiile poliţiştilor, autoturismul în care se aflau persoanele respective a fost acroşat de o maşină pe care încerca să o depăşească şi împins în afara carosabilului unde s-a izbit de un buldoexacvator.

„Accidentul a avut loc pe DN 67, la kilometrul 198, conducătorul unui autoturism care ar fi efectuat virajul la stânga fiind acroşat de un alt autoturism, care s-ar fi aflat în depăşirea sa. Autoturismul ce efectua manevra de depăşire a părăsit partea carosabilă, a pătruns printr-un gard şi a lovit un buldoexcavator”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Acesta a menţionat că traficul rutier nu a fost afectat, circulaţia în zonă desfăşurându-se în condiţii normale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel