O familie cu cinci minori, din județul Botoșani, a rămas pe drumuri. Casa le-a fost mistuită de un incendiu 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O familie cu cinci minori a rămas pe drumuri. Casa le-a fost mistuită de un incendiu 
O familie cu cinci minori a rămas pe drumuri. Casa le-a fost mistuită de un incendiu 

O familie cu cinci copii, cu vârste între 6 și 13 ani, din satul Poiana, orașul Flămânzi, ar rămas pe drumuri. În această după-amiază, acoperișul casei în care locuia a fost distrus într-un incendiu, care s-a extins de la o magazie lipită de locuință. 

Din fericire, când s-a produs evenimentul, nu era nimeni acasă. Alarma a fost dată de o femeie care a observat flăcările. În cel mai scurt timp, au ajuns pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială cu apă și spumă.

Șa iintervenție a participat și un pompier, care era în tura sa liberă. Plutonier major Marian Covaliu, care locuiește în zonă, a sărit imediat în ajutro, relatează realitateadorohoiana.ro.

Incendiul a fost stins înainte de a se extinde la bunurile din interiorul casei. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

„La fața locului, în cel mai scurt timp, au ajuns pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială cu apă și spumă, dar și colegul nostru, plutonier major Marian Covaliu, care locuiește în zonă și era în tura liberă. Incendiul a fost stins înainte de a se extinde la bunurile din interiorul casei. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel