O fabrică din Slatina oferă câte 100 de lei salariaţilor vaccinaţi

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O fabrică de pe platforma industrială Slatina, cu peste 1.000 de angajaţi, încurajează salariaţii să se vaccineze oferindu-le câte 100 de lei, potrivit unui anunţ postat, joi, pe facebook de companie.

Suma menţionată va fi oferită drept răsplată atât salariaţilor care s-au vaccinat, cât şi celor care urmează să se imunizeze, scopul fiind încurajarea unui nivel ridicat de siguranţă a angajaţilor şi partenerilor.

"Încurajăm vaccinarea! TMK-ARTROM acordă o atenţie deosebită măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii COVID-19 cu scopul de a menţine la nivel ridicat siguranţa angajaţilor şi a partenerilor. Încurajăm vaccinarea voluntară şi respectarea măsurilor de prevenţie şi în acest sens vom continua să îi răsplătim pe toţi angajaţii noştri care sunt alături de noi în această acţiune. Vom continua să acordăm o zi liberă angajaţilor în ziua când se vaccinează şi vom oferi 100 de lei (suma netă) tuturor angajaţilor noştri care s-au vaccinat deja sau care urmează să se vaccineze, sumă care consideram noi că acoperă eventualele cheltuieli suportate de angajaţii noştri (cheltuieli cu deplasarea la centrele de vaccinare etc.)", se arată în postarea menţionată.

Marile fabrici din Slatina au organizat anul acesta şi o campanie comună de vaccinare chiar pe platforma industrială.

În municipiul Slatina numărul cazurilor de COVID-19 a crescut şi joi, incidenţa îmbolnăvirilor fiind de 9,85 la mia de locuitori.

Şi în comunele din jurul municipiului Slatina, Brebeni, Slătioara şi Milcov, incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus este de peste nouă la mia de locuitori, o parte dintre angajaţii de pe platforma industrială având domiciliul în aceste localităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel