O consilieră a Vioricăi Dăncilă l-a comparat pe Iohannis cu Adolf Hitler (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Dana Rozalia Varga, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, a distribuit astăzi o postare pe Facebook în care președintele Klaus Iohannis era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler. 

În cele din urmă, Varga și-a șters postarea, dar capturi realizate după aceasta continuă să circule pe rețeaua de socializare.

Citește și Darius Vâlcov îl compară pe președintele Iohannis cu Hitler

O reacție dură a venit din partea Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, care a anunțat, tot pe Facebook, că dezaprobă gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”.

(w670) 

Un scandal similar a izbucnit în septembrie 2018, după ce pe pagina de Facebook a lui Darius Vâlcov a apărut un filmuleț în care Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) este acuzat că este continuatorul mişcării Grupul Etnic German, iar preşedintele Iohannis apare cu o mustaţă şi o tunsoare asemănătoare lui Adolf Hitler.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel