O badantă româncă a pus Italia pe JAR: A RĂPIT un cuplu de BĂTRÂNI. Nimeni nu mai ȘTIA de ei

Narcis Popa |
Data publicării:

O badantă româncă a pus Italia pe jaf: aceasta a intrat peste bătrânii pe care i-a îngrijit o lungă perioadă de timp, i-a ținut sechestrați și i-a jefuit de toți banii. 

Cuplul de bătrâni era format dintr-un bărbat de 90 de ani și o femeie de 88 de ani. Totul s-a întâmplat la Pavia. Românca de 44 de ani s-a întors la locuința bătrânilor după ce terminase colaborarea cu aceștia. 

Femeia știa foarte bine obiceiurile bătrânilor și știa unde-și păstrează economiile. Ieri s-a strecurat în locuința lor pentru că bătrânii nu obsinuiau să o încuie, așteptând ca noua îngrijitoare să plece. Imediat a profitat și i-a închis într-o cameră. A luat cei 10 000 de euro și a încercat să obțină chiar mai mulți bani de la aceștia, însă din câte se pare, ei nu ar fi avut mai mulți.

Imediat ce au fost lăsați în pace și descoperiți de noua îngrijitoare, cei doi au chemat poliția. Ei au dat toate detaliile despre badanta româncă, mai ales că a fost angajata lor. Oamenilor legii nu le-a luat prea mult timp până ce au depistat-o pe românca de 44 de ani. Ea a fost încarcerată la secția de femei din închisoarea Piccolini din Vigevano, în provincia Pavia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel