O asistentă din Galați, prinsă că a furat bani și tichete de vacanță de la pacienți și colegii de muncă. Femeia făcea „bișniță” pe internet cu bunurile furate

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O asistentă a Spitalului de Boli Infecțioase din Galați a fost plasată în control judiciar timp de 60 de zile după ce ar fi comis diverse furturi. 

O asistentă din Galați, în vârstă de 49 de ani, ar fi sustras diverse bunuri și bani pe parcursul mai multor ani. Conform informațiilor oferite de anchetatori, se pare că asistenta obișnuia să fure de la pacienți și colegii de muncă. 

 

Modul prin care asistenta făcea un „ciubuc” în plus 

 

Femeia ar fi furat diverse sume de bani, carduri bancare și vouchere de vacanță, pe care ulterior le vindea pe internet la un preț mai mic, a relatat Digi24 în jurnal. 

 

Totul a ieșit la iveală după ce a încercat fără succes să retragă suma de 2.000 de lei de pe cardul unui medic. 

 

„Domnul doctor a depus o sesizare cu privire la faptul că i-a dispărut cardul bancar în timpul serviciului. S-au făcut cercetări la nivelul secției. Am verificat cine a lucrat, cum a lucrat, unde a lucrat. Aceste suspiciuni nu au putut niciodată să fie dovedite”, a declarat purtătoarea de cuvânt a spitalului. 

 

Prejudiciul a fost estimat la 2.500 de lei

 

La percheziția domiciliară anchetatorii au descoperit o parte dintre bunurile furate de asistentă de la pacienți și de la colegii ei. 

 

Se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt, însușirea bunului găsit, operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Prejudiciul a fost estimat la  2.500 lei. Asistenta a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel