O ambulanță care transporta o pacientă gravidă s-a răsturnat, în Dâmbovița

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ambulanta_rasturnata_trei_romani_raniti
ambulanta_rasturnata_trei_romani_raniti

O ambulanță s-a răsturnat, miercuri seară, în Dâmbovița, pe Drumul Naţional 71. Pacienta, o adolescentă, însărcinată, pe care echipajul o luase de acasă, a fost rănită. Rănit a fost și asistentul din autospecială.

Şoferul spune că o maşină l-ar fi depășit și i-ar fi apărut brusc în cale, moment în care a tras de volan și a ajuns în șanț. Accidentul s-a produs la ieşirea din satul Dealu Mare. Ambulanţa fusese solicitată pentru o pacientă de 16 ani, însărcinată în două luni, care acuza dureri abdominale.

Şoferul ambulanței spune că a parcurs 2-300 de metri, iar la un moment dat ar fi fost depăşit de o maşină care ar fi făcut o manevră bruscă. Atunci a pierdut controlul volanului şi a tras dreapta. A ajuns în şanţul de pe marginea drumului naţional. Gravida, în vârstă de 16 ani, dar şi asistentul medical, de 46 de ani, au fost răniţi, preluaţi de alte echipaje de la ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri. Din fericire, atât adolescenta gravidă, cât şi asistentul medical sunt în afara pericolului. Din primele investigaţii, se pare că bărbatul prezintă leziuni mai grave. Amândoi au rămas sub observaţia medicilor de la Târgovişte. La faţa locului a fost adus un utilaj cu ajutorul căruia ambulanța răsturnată a fost repusă pe roţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel