O adolescentă româncă, dispărută de două zile. Ultimele cuvinte ale Ramonei pe care i le-a spus mamei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Căutări disperate în judeţul Mureş! O adolescentă de 15 ani a plecat de acasă şi, de două zile, este de negăsit. Mama copilei bănuieşte că ar fi fost ademenită într-un anturaj nepotrivit şi a cerut ajutorul poliţiştilor.

Mai multe echipaje sunt pe urmele Ramonei Moldovan, o adolecentă de 15 ani. Fata și-a făcut un mic bagaj și i-a spus mamei că merge în vecini.

„S-o îmbrăcat, şi-a luat geanta pe spate şi-o luat ceva haine şi o pus în geantă, o plecat şi nu a mai venit. Am sunat-o , am întrebat «Tu copilă unde eşti?» și zice «În vecini». Am zis că poate vine ea, că poate a plecat în oraş dar nu a mai venit . Ieri (n.r joi) m-am dus la lucru, m-am întors, n-o venit. Acum vedeţi ce lume îi, cum e tineretul ar fi putut să o prostească”, povestește mama fetei, la Știrile PRO TV.

Familia a cerut sprijinul Poliției. Mai multe echipaje sunt în misiune, în împrejurimi. Au cerut și imagini de pe camerele de supraveghere care acoperă străzile din localitatea Ceaușu de Câmpie.

 

Anturajul fetei, dubios

 

„Are o înălţime de 1.60, părul lung şaten, ochi verzi căprui, are aproximativ 50 kg, poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare albă. La momentul dispariţiei avea o cămaşă roşie cu carouri, blugi albaştri şi pantofi sport de culoare albă”, a declarat Andreea Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureş.

Mama lasă de înțeles că anturajul fetei ar putea fi unul dubios și vorbește despre băieți mai mari cu care ar umbla cea mai bună prietenă a copilei.

Minora a fost dată în urmărire generală. Cei care au văzut-o sau pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la 112.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel