O adolescentă româncă de 15 ani a murit și alți doi tineri sunt grav răniți. Mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de duminică spre luni în localitatea Întorsura din județul Dolj. Trei persoane au fost transportate la spital și o adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac.

Potrivit IPJ Dolj, duminică noapte, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Întorsura a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, pe DJ 561F, în comuna Întorsura, a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac și un stâlp.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto si trei pasageri, de 14, 15 și 20 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O adolescentă româncă de 15 ani a murit și alți doi tineri sunt grav răniți

 

Din păcate, o adolescentă de 15 ani, pasageră în același autoturism, a decedat la fața locului.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă .

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Precizările ISU Dolj:

 

„Duminică noapte după ora 01.00, un apel pe 112 anunța un accident rutier pe raza localității Întorsura.

La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de intervenție atât pentru descarcerare cât și pentru acordarea asistenței medicale de urgență constând în o descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

Ajunse la fața locului au constatat că este vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Au fost identificate 6 victime, 4 au avut traumatisme ușoare, 1 persoana nu are nimic și 1 persoana de sex feminin era în stop cardio respirator.

După tot efortul cadrelor medicale, persoana aflată în stop cardio respirator a fost declarată decedată”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel