Nuntă în timpul războiului. Un soldat ucrainean s-a căsătorit cu aleasa inimii chiar în spital  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Nuntă în timpul războiului. Un soldat ucrainean s-a căsătorit cu aleasa inimii chiar în spital 
Nuntă în timpul războiului. Un soldat ucrainean s-a căsătorit cu aleasa inimii chiar în spital 

La Dnipro, un soldat rănit s-a căsătorit chiar în spital. Bărbatul a fost dus la un spital din prima linie. De îndată ce și-a venit în fire, și-a dat seama că nu mai vrea să aștepte cu nunta.

Victoria a venit la Dnipro să-l viziteze pe Alexander. Tânăra este din Severodonețk și abia a reușit să scape de bombardamente. Alexandru i-a cerut mâna, iar tânăra a fost imediat de acord.

Potrivit  TSN, îndrăgostiții s-au întâlnit vara trecută, în vestul Ucrainei Cei doi miri nici nu și-au putut imagina că se vor căsători în astfel de condiții. Alături de câțiva voluntari, mirii au sărbătorit căsătoria. Cu toate acestea, cel mai probabil după război cei doi miri vor organiza o nuntă adevărată, cu roche albă și cu o lună de miere.

Între timp, armata rusă a lansat rachete și atacuri cu fosfor, iar locuitorii din Severodonetsk, Lysychansk, Rubizhne, Kreminna, Novodruzhsk, Voyevodka au fost afectați. Într-o zi, în regiune au fost deteriorate sau distruse complet 31 de obiective.

 

Războiul din Ucraina: Ocupanții folosesc bombe cu fosfor în regiunea Luhansk; există morți, inclusiv copii

 

Războiul de amploare din Ucraina declanșat de Putin continuă. Ocupanții au folosit bombe cu fosfor în regiunea Luhansk. Inamicul continuă să bombardeze orașele, există morți și răniți.

Președintele administrației civil-militare regionale din Luhansk, Serhiy Gaidai, a declarat acest lucru pe Telegram.

În noaptea de 24 martie, ocupanții au lovit regiunea Luhansk cu rachete și bombardamente cu fosfor. Se cunosc deja patru morți, iar rușii au avariat și distrus complet mai multe case.

"Pe parcursul zilei, în regiune au fost avariate sau distruse complet 31 de obiecte, dintre care 23 de case. Și anume, 10 clădiri înalte și 13 clădiri private. 16 dintre ele au fost cuprinse de flăcări", a declarat Gaidai.

Locuitorii din Severodonetsk, Lysychansk, Rubizhne, Kreminna, Novodruzhsk și Voyevodka au avut de suferit de pe urma bombardamentelor. Situația este deosebit de gravă în Rubizhne. Luptele continuă acolo, chiar în mijlocul orașului. 

 

Războiul din Ucraina: Ocupanții folosesc bombe cu fosfor în regiunea Luhansk

 

"Potrivit informațiilor confirmate, sunt patru morți, dintre care doi copii, și șase răniți. Rușii sunt în agonie. Nu pot pătrunde adânc în teritoriu, așa că au început să folosească arme grele. Au fost lansate rachete împotriva Lysychansk și Novodruzhsk, iar aviația rusă a început să lanseze bombe cu fosfor asupra Rubizhne. Prin urmare, din păcate, numărul victimelor ar putea fi semnificativ mai mare", a adăugat Gaidai.

Începând de astăzi, 24 martie, 35 de localități din regiunea Luhansk rămân fără energie electrică: 14 parțial, 21 complet. 101.526 de consumatori au rămas fără energie electrică.

UNIAN a raportat anterior că aviația inamică operează în zonele pașnice din regiunea Luhansk, dar, potrivit lui Haidai, linia de apărare este neschimbată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel