Nuntă după 15 mai? Răspunsul lui Marcel Vela: "Nunţile se pot organiza şi acum, dar cu 8 persoane"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Autoritățile analizează dacă românii vor putea să facă nunți după data de 15 mai, când se ridică starea de urgență, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a răspuns mai multor întrebări adresate de cetățeni.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns, joi, pe pagina de Facebook, mai multor întrebări ale românilor. Mulți dintre cei care i-au scris lui Vela au vrut să știe dacă se pot organiza nunți după data de 15 mai.

„Nunţile se pot organiza şi acum, vă puteţi căsătorii în pace şi linişte, dar cu 8 persoane (...).În funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică, vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, din 15 mai, vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă. Cât și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi şi infecţionişti, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, a spus Vela, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Poliţia Română, în gări de 1 mai: Tradiţionalul sejur la mare nu e motiv de deplasare

Ministrul de Interne a mai spus că pentru a ajunge într-o fază optimistă, românii trebuie ca până în 14-15 mai să fim foarte conştiincioşi, foarte responsabili, să respecte prevederile ordonanţelor, distanţarea socială și să aplice toate măsurile de igienă personală.

„Depinde de comportamentul nostru şi să mai răbdăm un pic, încă două săptămâni”, a mai spus ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel