Nuntă de români, terminată cu amenzi uriaşe. Oamenii legii îi caută pe petrecăreţi

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
nunta_covid
nunta_covid

Poliţiştii au dat amenzi de 5.500 de lei după ce în comuna 1 Decembrie, judeţul Ilfov, a fost organizata o nuntă, fiind încălcate astfel prevederile care interzic desfăşurarea de evenimente private.

 

Politia Judeţeană Ilfov a transmis miercuri, 28 octombrie, printr-un comunicat, că, în urma unor imagini apărute în spaţiul public, privind organizarea unui eveniment într-un restaurant din comuna 1 Decembrie, poliţiştii din Măgurele au mers la local, constatând că evenimentul nu se mai află în desfăşurare. "Astfel au fost încălcate dispoziţiile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), precum şi măsurile de protecţie individuală", se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Poliţiştii au identificat o parte din persoanele care au participat la nuntă, precum şi pe administratorul localului. "Poliţiştii oraşului Măgurele au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3.000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", a precizat sursa citată. In prezent, poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. De asemenea, poliţiştii din Măgurele au deschis un dosar penal, în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel