Numerologia angelică. Dacă vezi 888 înseamnă victorie, iar vibrația lui 0 este a începuturilor. Fii atent la ce spun îngerii pentru că nu dau greș niciodată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Numerologia angelică. Dacă vezi 888 înseamnă victorie, iar vibrația lui 0 este a începuturilor. Fii atent la ce spun îngerii pentru că nu dau greș niciodată
Numerologia angelică. Dacă vezi 888 înseamnă victorie, iar vibrația lui 0 este a începuturilor. Fii atent la ce spun îngerii pentru că nu dau greș niciodată

Numerologia este o modalitate de a ne conecta cu personalitatea noastră, dar există și numerologia angelică. Despre ce este vorba? Vă spunem noi!

Numerologia angelică? Să ne imaginăm că îngerii ne trimit semne de-a lungul vieții. Pare a fi ceva desprins dintr-un roman dramatic și basme, dar adevărul este că există o ramură a numerologiei care este dedicată descifrării mesajelor pe care ni le transmit acești mesageri ai lui Dumnezeu. Asta ne poate ajuta să gestionăm mai bine deciziile pe care le luăm.

Semnele sunt acolo și se face numerologia îngerilor pentru a descoperi mesajele ascunse care vin de la aceste ființe divine. Fie că tu crezi sau nu în această posibilitate, asta este tot ce trebuie să știi pentru a interpreta aceste semne angelice.

 

Semnificația numerologiei angelice

 

Cel mai bun mod de a vă conecta cu îngerii trece prin mesajele ascunse într-o serie de numere și aici ia naștere numerologia angelică. Ea este definită ca studiul care permite tuturor ființelor umane să vorbească cu orice ființă angelică, să-i ceară sfatul în cele mai importante aspecte ale vieţii pământeşti.

 

Cum se calculează numerologia îngerilor?

 

Modul în care ne putem lega divin cu îngerii din jurul nostru care încearcă să ne trimită mesaje care să ne ghideze în călătoria noastră umană se concentrează pe vibrații.

Așa este! Există mulți oameni în lume care sunt singuri, totuși, aceste ființe din cer vor fi mereu acolo pentru a le ghida. Singurul lucru de care ai nevoie este să asculți vibrațiile energiei puternice și, în acest fel, să obții tot ce este esențial și angelic, dar cum?

Numerologia angelică nu cere ca individul să fie un văzător, doar a avea intenția fermă de a vorbi cu ei, iar dintr-o serie de combinații numerice va fi mai mult decât suficient .

 

Numere de îngeri

 

Oamenii se uită în mod constant la șiruri de numere care încearcă să trimită un anumit mesaj. Acest număr poate fi schimbat, deoarece îngerii își schimbă și scopul și pot înceta să sosească atunci când misiunea îngerilor se termină. Este necesar să se facă interpretarea corectă, pentru că nu este o simplă coincidență.

Când există disperare și durere, ei ne vin în ajutor pentru a ne oferi pace și a ne ghida pe calea cea mai bună. În general apar în grupuri de trei și le putem vedea practic oriunde.

Semnalele sunt, tocmai, aceste simboluri care indică cantitatea și pe care le vedem cu diverse ocazii. Fiecare dintre numerele de îngeri are un înțeles diferit.

Punctul de plecare pentru a începe să ne sensibilizăm cu numerologia angelică este atunci când vedem în mod repetat un număr de trei cifre .

 

Cele mai comune numere

 

Experta pe subiect și în numerologie, Andrea Roa, le definește astfel:

Secvențe de 0

Adică 00, 000, 0000 sau mai mult. Vibrația lui 0 este o vibrație a începuturilor și când vezi în mod repetat un 0 este pentru că îngerii vor să-ți ridice conștiința în fața noii etape care începe.

0 este, de asemenea, o invitație de a vă goli mintea de așteptările și convingerile pe care le puteți avea, deoarece aceasta vă va deschide un spectru de oportunități neașteptate pentru viața voastră.

Secvențe de 1

11, 111, 1111 sau mai multe. Vibrația lui 1 are focalizare și putere interioară și ne invită să ne observăm gândurile și să renunțăm la acele structuri sau perspective care ne limitează și ne rănesc. 1 ne invită să ne concentrăm gândurile asupra a ceea ce vrem cu adevărat să manifestăm.

Secvențe de 2

22, 222, 2222 sau mai multe. Vibrația lui 2 în numerologia angelică este una de acțiune și intuiție. Îngerii ne dau numărul 2 pentru a ne spune că facem lucrurile bine și că continuăm să acționăm în favoarea lor, mereu ghidați de intuiția noastră.

Secvențe de 3

33, 333, 3333 sau mai multe. Vibrația lui 3 ne spune că avem compania maeștrilor ascensionați și, la fel, ne vorbește despre materializare și legătură cu pământul. Dacă vezi o secvență numerică de 3, îngerii te invită să crezi cu încredere că îți poți concretiza dorințele și acum este cel mai bun moment.

Secvențe de 4

Vibrația lui 4 este foarte susținătoare, protectoare și structurată. Este un mod foarte precis pe care îl au îngerii tăi de a-ți spune că ești pe deplin sprijinit și că poți avea încredere în mișcările și deciziile tale. În anumite contexte, numărul 4 poate fi un semn trimis de îngeri pentru a-ți aminti importanța organizării anumitor zone din viața ta.

Secvențe de 5

Adică 55, 555, 5555 sau mai mult. Vibrația lui 5 îți amintește de importanța de a curge prin viață și de a avea încredere că ea te susține. Acesta este motivul pentru care cei 5 apar de obicei în momente în care ne confruntăm cu schimbări în viața noastră.

Secvențe de 6

66, 666, 6666 sau mai multe. Vibrația lui 6 este una dintre nevoile satisfăcute și ne reamintește că natura noastră spirituală este unică din abundență și că abundența este singurul lucru pe care îl putem experimenta. Acest număr apare de obicei atunci când ne aflăm cu preocupări de natură materială: fie că este vorba de bani, casă, întreținere de bază sau resurse materiale.

Secvențe de 7

Vibrația lui 7 este una de transformare și vindecare și sunt o modalitate prin care îngerii îți spun să fii gata să vindeci, să ierți și să eliberezi. Acest număr apare de obicei atunci când trecem prin momente de dificultăți și provocări.

Secvențe de 8

Adică 88, 888, 8888 sau mai multe. Vibrația lui 8 este una de succes, victorie, prosperitate, abundență și fertilitate. Îngerii numerele 8 ne spun că vom avea succes în proiectele noastre și că totul va ieși bine și este, fără îndoială, un balsam foarte intens pentru inimile noastre pe care îngerii îl folosesc pentru a ne spune despre o viață de succes si satisfacție.

Secvențe de 9

99, 999, 9999 sau mai mult. Vibrația lui 9 este o vibrație a terminațiilor. Îngerii o folosesc pentru a ne deschide ochii spre finalul etapei pe care o trăim și este momentul perfect pentru a trece în revistă și a vedea clar tot ceea ce nu ne-a servit în ultimele etape, tot ceea ce ne-a limitat și ne-a blocat potențialul.

Prin urmare, dacă vezi o secvență de 9, observă-te și cu tot curajul din lume, spune la revedere de la ceea ce nu mai este bine pentru tine, fii atent la numerologia angelică, pentru că nu dă greș niciodată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel