„Nu vorbiți cu ei!”. Doi români, căutați în Germania după ce au participat la un botez: „Contactați imediat poliția!” - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
„Sunt probabil înarmați! Nu vorbiți cu ei!”. Doi români, căutați în Germania după ce au participat la un botez: „Contactați imediat poliția!” - FOTO
„Sunt probabil înarmați! Nu vorbiți cu ei!”. Doi români, căutați în Germania după ce au participat la un botez: „Contactați imediat poliția!” - FOTO

Doi români sunt căutați de polițiștii din Germania după ce un botez din Duisburg s-a încheiat cu o încăierare de proporții. Un conațional a fost grav rănit.

Aproximativ 140 de persoane au sărbătorit vineri seara la o petrecere de botez într-o sală de evenimente de pe Friedrich-Alfred-Strasse din Duisburg-Rheinhausen. Dar apoi, în jurul orei locale 1 dimineața, a început un scandal de proporții. Mai întâi cu cuvintele, apoi s-a trecut la agresiune fizică. Scandalul a escaladat și martorii spun că „scaunele și pumnii au zburat”.

În cele din urmă, doi români, în vârstă de 20 de ani, respectiv 33 de ani, rezidenți în Duisburg, ar fi scos cuțitele și au rănit grav un conațional, în vârstă de 28 de ani, rezident în Hagen, la braț. După ce l-ar fi înjunghiat, cei doi români au fugit.

Germania. „Vindecători” români, mai bogați după ce au înșelat oamenii că îi pot „lecui de boli”, dar și de „loviturile destinului”

 

„Românii sunt probabil înarmați! Nu vorbiți cu ei!”

 

Potrivit polițiștilor, conaționalul înjunghiat este în afara oricărui pericol. „Starea lui este în prezent stabilă”, anunță autoritățile. Cu toate acestea, va „rămâne cu deficiențe fizice conform evaluărilor inițiale”.

2. bild.de... (sunt-probabil-inarmati-nu-vorbiti-cu-ei--doi-romani--cautati-in-germania-dupa-ce-au-participat-la-un-botez-contactati-imediat-politia---foto-2.jpg)

Acum, procuratura din Duisburg și poliția îi caută pe autorii atacului, Marco Doll și Bubu Măcelaru, cu fotografiile de mai sus, pentru tentativă de ucidere.

„Românii sunt probabil înarmați! Nu vorbiți cu ei! Contactați imediat poliția la numărul de urgență 110”, spun polițiștii.

Informații despre locul unde se află românii căutați pot fi transmise și comisiei de crimă din Duisburg, sunând la 0203-2800.

Germania. Român, acuzat de 10 furturi, condamnat cu suspendare după ce și-a povestit viața de calvar: "Situație disperată de sărăcie"

 

Vezi și 

 

„Sunt pilot american și trebuie să primesc o moștenire”. Un român a reușit să înșele zeci de oameni, în Germania. Soția lui, condamnată

 

Un cuplu de români a escrocat zeci de oameni cu peste 300.000 de euro în Germania.

„Sunteți o fraudatoare”, a spus vineri judecătorul Max Seemann care a spus clar concluzia la care a ajuns instanța districtuală din Wangen, landul Baden-Württemberg din Germania, în procesul împotriva soției unui român. Soțul ei, un român care între timp a murit la vârsta de 57 de ani, a fost acuzat de fraudă comercială în 126 de cazuri.

„Au eviscerat oamenii ca pe o gâscă de Crăciun”, a apreciat judecătorul abordarea femeii, despre care se spune că ar fi furat peste 314.000 de euro împreună cu soțul ei care a murit, informează schwaebische.de. 

Declarațiile martorilor au confirmat că cei doi au procedat întotdeauna în același mod. Și-au făcut contacte prin intermediul altor cunoștințe. Cei afectați au fost invitați la grătare generoase și cuplul a vorbit despre moșteniri incredibile.

Citește continuarea AICI...

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel