Nu au mai suportat căldura! O ursoaică și puii săi au intrat în piscina unei case - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Nu au mai suportat căldura! O ursoaică și puii săi au intrat în piscina unei case - VIDEO / Foto: Captură video youtube
Nu au mai suportat căldura! O ursoaică și puii săi au intrat în piscina unei case - VIDEO / Foto: Captură video youtube

Un cuplu din Los Angeles a trăit o surpriză de proporții când a descoperit o familie de urși, formată dintr-o mamă ursoaică și doi pui, care se răcoreau în piscina lor din cauza căldurii.

Jon și Karen Von Gunten, proprietarii unei case impresionante evaluată la 1,2 milioane de dolari din Tujunga, California, au fost martorii unui spectacol neobișnuit în curtea lor.

Într-un videoclip captivant, mama urs se relaxa în piscina luxoasă, în timp ce puii ei stăteau pe marginea apei, pregătindu-se curajos să o urmeze în apă.

Urmărind videoclipul, unul dintre proprietarii casei a remarcat în glumă: "Mă bucur că nu eram în piscină."

 

Mama urs își învăța puii să înoate

 

Unul dintre urșii mai mici și-a învins frica și a rămas în apă, jucându-se cu mama sa, în timp ce celălalt a preferat să se retragă în siguranță la marginea piscinei.

După ce și-au răcorit blănurile în piscina de lux, cei trei urși au ieșit afară, iar înainte de a pleca, și-au scuturat blănurile pentru a se usca.

Cuplul Von Gunten a dezvăluit că urșii proveneau din Rowley Canyon, o zonă care face parte din Angeles National Forest și care se află la câteva case distanță de proprietatea lor.

La începutul lunii septembrie, un proprietar din Sierra Madre, California, s-a întors acasă și a găsit bucătăria răvășită, cu urmele de labe ale unui urs ducând spre frigider. Ursul tânăr mâncase mango, avocado și gem de guava.

 

Youtube video image

 

Acești urși consumă în jur de 20.000 de calorii pe zi, iar simțul olfactiv al unui urs este de șapte ori mai puternic decât cel al unui câine de vânătoare.

Într-un alt incident în luna iulie, un alt proprietar din sudul Californiei a filmat o ursoaică și puiul ei care se răcoreau în piscina lor pentru a face față căldurii verii. Videoclipul a arătat un pui de urs stropindu-se în apă, iar mama urs intrând în cadru și purtând un schimb de replici jucaușe cu puiul său.

Aceste evenimente rare demonstrează cum natura sălbatică și lumea omului pot interacționa într-un mod surprinzător în mediul urban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel