Nu a mai avut NICIO ȘANSĂ: Copil de patru ani din Focșani, MORT după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Înger cu aripi frânte mult prea devreme. Un copil de doar patru ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Focșani. Părinții sunt în stare de șoc. Mama îl lăsase nesupravegheat doar cât a intrat la baie.

Un copil de doar patru ani a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din orașul Focșani. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul, rămas nesupravegheat, s-ar fi urcat pe un scaun la geam și s-ar fi sprijint pe plasa montată împotriva insectelor, care s-a deschis, relatează Mediafax.

Copilul a căzut de la geamul locuinței situate la etajul opt și a murit în urma impactului violent cu solul. Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul copilului și i-au acordat îngrijiri mamei acestuia, care se afla în stare de șoc.

 

„La fața locului au mers echipaje de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Județean. Noi am fost anunțați că un copil a căzut de la înălțime, de la etajul opt al unui bloc din Focșani. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru copil. Decesul a fost constatat de echipajul de la SAJ. Vecinii i-au informat pe pompieri că mama copilului nu răspunde la ușă. A intervenit echipajul de descarcerare care a deschis ușa apartamentului, astfel încât femeii în stare de șoc să-i fie acordată asistență medicală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul ISU Vrancea, Florin Olaru.

Surse apropiate anchetei susțin că incidentul s-a produs după ce copilul a fost lăsat nesupravegheat. Se pare că mama a plecat până la baie, iar copilul s-a urcat pe un scaun situat lângă geam și s-a sprijinit pe plasa montată împotriva insectelor care s-a deschis din cauza greutății, iar copilul a căzut.

Poliția a început o anchetă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel