Norvegia: A FURAT ambulanța care venise să îl salveze după un ACCIDENT suferit și a lovit un cărucior cu doi BEBELUȘI gemeni

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat a furat o ambulanță care venise să acorde primul ajutor în cazul unui accident pe care chiar acesta l-ar fi suferit. De teamă că va fi arestat, el a furat ambulanța.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat în Norvegia în legătură cu furtul unei ambulanţe, marţi, la Oslo. Potrivit avocatului Oyvind Bergoy Pedersen, clientul său a furat maşina salvării pentru a "evita să fie arestat" după un accident de maşină în care a fost implicat și nu a avut intenţia să facă rău nimănui.

Mai multe persoane au fost lovite marţi, la Oslo, de o ambulanţă ce fusese furată de un bărbat înarmat, care a fost arestat, a anunţat poliţia norvegiană, citată de Reuters şi dpa.

Trei persoane au fost rănite, dintre care doi copii gemeni în vârstă de şapte luni, după ce suspectul a lovit cu ambulanţa o familie. ''O femeie cu un cărucior pentru copii şi un cuplu de vârstnici au fost loviţi ori au trebuit să fugă'' din calea vehiculului, a anunţat poliţia norvegiană pe Twitter.

Suspectul a fost capturat după ce poliţia a tras focuri de armă în direcţia vehiculului, dar nu a fost rănit grav, potrivit poliţiei.

Incidentul a început cu raportarea unui accident rutier, în jurul orei locale 12.30 (10.30 GMT). O ambulanţă trimisă la faţa locului a fost furată, sfârşind prin a se izbi de zidul unei clădiri în cartierul Torshov. Poliţia, care a făcut uz de armă pentru a opri vehiculul, a confiscat ulterior din maşina de salvare două arme de foc, o puşcă neîncărcată şi una semiautomată neoriginală, precum şi substanţe ilegale.

După incidentul de marţi au fost reţinuţi doi suspecţi, bărbatul de 32 de ani şi o femeie. Incidentul nu a avut urmări grave, cei doi bebeluşi gemeni de şapte luni aflaţi într-un cărucior lovit de ambulanţă scăpând cu răni minore.

Poliţia a precizat că suspectul se afla în ambulanţă când a fost arestat şi este bănuit de tentativă de omucidere.

Femeia suspectă, în vârstă de 25 de ani, este bănuită la rândul ei de posesie ilegală de arme, acuzaţie pe care a negat-o, prin intermediul avocatului său John Arild Aaasen, a relatat cotidianul VG din Oslo.

Serviciul de securitate norvegian PST a afirmat că nu există indicii că incidentul de marţi a avut legătură cu terorismul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel