Nora Dincă: „Gabriela Firea atentează zilnic, de aproape 4 ani, la viața mea și a familiei mele“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Nora Dincă, jurnalista Realitatea Plus, reacționează dur după ce Gabriela Firea a anunțat că i-a făcut plângere pentru "atentat" la viaţa sa şi a familiei sale protestatarului Cristian Mihai Dide.

„Primarul Gabriela Firea atentează zilnic, de aproape 4 ani, la viața mea și a familiei mele. Invit autoritățile statului să-și facă datoria legală și să ia măsuri. Și hai, bucureșteni, care mai subscrieți“, a scris Nora Dincă pe pagina sa de Facebook, ca reacție la declarațiile de asăzi ale primarului capitalei.

Gabriela Firea a anunţa că a făcut plângere pentru "atentat" la viaţa sa şi a familiei sale, după ce protestatarul Cristian Mihai Dide a lansat pe Facebook un apel de mobilizare pentru un protest la poarta casei primăriţei, în Voluntari.

"Am făcut plângere pentru această ameninţare. Este un atentat la viaţa mea şi a familiei mele. Invit autorităţile statului să-şi facă datoria legală şi să ia măsuri. Nu cred că într-un stat de drept legea este facultativă pentru unii cetăţeni", a scris la rândul ei, pe Facebook, Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel