Nora Dincă după ce CNA a suspendat emisia Realitatea TV: „Oamenii aceștia sunt cumpliți de proști”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Realitatea TV, Nora Dincă, spune, după ce CNA a decis în urmă cu scurt timp să suspende emisia postului de televiziune, că sunt trei moduri în care să se sfârșească acest „coșmar”.

„O să vă rog foarte mult să ne familiarizați, că văd că încercați foarte mult să ne familiarizați cu dictatura, deci probabil nu este ultima dată când vorbim despre asta.

O altă știre foarte gravă, cumplită, este anchetarea procurorilor din dosarul „10 august", judecați disciplinar. Pentru ce? Vedeți voi, oamenii aceștia sunt cumpliți de proști. Dincolo de ticăloșie, acest amestec de prostie cu ticăloșie este letal. Toată nenorocirea asta, tot coșmarul acesta care s-a abătut asupra noastră, a tuturor, conștient deja sau încă nu, n-are decât două căi de rezolvare: pașnic sau cu vărsare de sânge.

Mingea acum e la ei în teren și vedem bine ce fac cu ea. Nu duce spre un drum liniștit sub nicio formă, nu fac decât să întărâte, nu fac decât să flameze butoiul și mai tare. Mai este și un al treilea mod în care s-ar putea sfârși toată această nenorocire și anume scufundarea definitivă în dictatură", a spus Nora Dincă la Realitatea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel