Noi detalii înfiorătoare în cazul băiețelului de 8 ani ucis de tată: „Vrei să meargă împreună la îngeri?” / „Da!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Apar noi detalii înfiorătoare în cazul băiețelului de 8 ani care ar fi fost înjunghiat de propriul tată şi abandonat pe bancheta din spate a mașinii sale, pe un câmp din Cluj.

Takacs Gyorgy, clujeanul care și-ar fi omorât copilul și l-ar fi lăsat în mașină trei zile până să fie descoperit, marți, la marginea unei șosele din localitatea Lita, le-ar fi spus polițiștilor că, înainte să-i ia viața, l-a întrebat pe băiat dacă vrea să meargă împreună la îngeri, iar micuțul a spus da.

Citește și Băiețelul de 8 ani dat dispărut de mama lui, în Cluj, găsit mort pe bancheta din spate a maşinii tatălui

După crimă, bărbatul de 46 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor. S-a rănit în zona inimii, după care ar fi leșinat. A doua zi, când s-a trezit și l-a văzut pe copil mort, Takacs Gyorgy a intrat în panică și a început să se plimbe cu mașina prin zonă.

Înainte de a fi capturat, ar fi încercat să-și taie și venele.

 

Mama băiețelului se temea de cel mai negru scenariu, care s-a şi adeverit

 

Reamintim că Takacs Gyorgy fusese plecat în vacanţă, în Ungaria, cu tatăl lui, iar sâmbătă s-au întors la Cluj. Părinţii sunt divorţaţi de un an şi împărţeau custodia minorului.

Citește și Mama băiețelului de 8 ani, omorât de tată, mărturii cutremurătoare: „Când a urlat, am simțit că nu mai este în viață copilul meu”

Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul. Astfel că aceasta a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală.

Femeia se temea de cel mai negru scenariu, care, din păcate, s-a şi adeverit.

 

Tatăl, arestat preventiv

 

Takacs Gyorgy a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată miercuri după-amiază, de instanța Tribunalului Cluj, fără ca în sală să fie prezent inculpatul.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului T. G.,

În temeiul art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Citește și Momentul când e capturat tatăl din Cluj care și-a ucis băiețelul de 8 ani (VIDEO)

Onorariul avocatului care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a inculpatului, av. P. D. din cadrul Baroului Cluj, în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj şi va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi de la pronunţare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29 iulie 2020, ora 16:45, în lipsa inculpatului şi în prezenţa procurorului”, se arată în motivarea deciziei instanței, potrivit Observator.

Takacs Gyorgy se află la Terapie Intensivă, la spitalul județean din Cluj.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel