Mama băiețelului de 8 ani, omorât de tată, mărturii cutremurătoare: „Când a urlat, am simțit că nu mai este în viață copilul meu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mama băiețelului omorât de tată, la Cluj a vorbit despre zilele în care a sperat cu ultimele puteri că fiul ei va fi găsit viu, dar și despre momentul când a realizat că speranțele sunt deșarte: "Când a urlat, am simțit că nu mai este în viață copilul meu".

Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui, în urmă cu patru zile, a fost găsit mort marți. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita. Acesta îl ucisese cu trei zile înainte și a vorbit cu mama copilului, fosta lui soție, la telefon, despre asta.

Citește și Băiețelul de 8 ani dat dispărut de mama lui, în Cluj, găsit mort pe bancheta din spate a maşinii tatălui

Femeia, distrusă de durere, a vorbit despre cele trei zile de groază care i-au transformat viața într-o dramă. Sâmbătă seara ea ar fi trebuit să se întâlnească în Cluj cu băiețelul ei, pe care tatăl trebuia să-l aducă acasă, după ce petrecuse mai multe zile cu el. A vorbit la telefon cu fostul ei soț, care are 46 de ani, și acesta țipa.

 

„De ce nu m-a omorât pe mine”

 

Bărbatul i-a spus că a sunat mult prea târziu.

„Eu am simțit că copilul meu nu este în viața, și când a urlat am crezut că și el și-a luat viața. Am avut o mică speranță luni la ora 7 seara, când cineva i-a văzut mașina și pe el, în Filea de Jos. M-am simțit oarecum ușurată și eram foarte bucuroasă, ziceam că acum durează doar minute până dăm de el, că dacă el este în viață și copilul este în viață. Nu-l vedeam în stare să-i facă rău copilului.

Citește și Momentul când e capturat tatăl din Cluj care și-a ucis băiețelul de 8 ani (VIDEO)

Sunt șocată că a umblat trei zile cu copilul mort în mașină. Am impresia că nu l-am cunoscut deloc. Nu pot să-mi imaginez... De ce nu m-a omorât pe mine, de ce nu mi-o omorât partenerul”, a spus mama băiețelului la Observator.

Bărbatul și-a ucis fiul sâmbătă spre duminică noaptea, l-a pus pe bancheta din spate a Daciei pe care o conducea și s-a plimbat cu el trei zile prin localitățile din zona unde a și fost găsit.

 

„Nu e o pedeapsă mai mare decât să trăiască toată viața cu gândul că și-a omorât propriul copil!”

 

Mama micuțului spune că deși poate părea ciudat, se bucură într-un fel că după ce și-a omorât băiețelul, tatăl nu s-a sinucis: „Scăpa dacă să omora. Nu e o pedeapsă mai mare pentru un părinte acum decât să trăiască toată viața cu gândul că și-a omorât propriul copil!”

Citește și Informații teribile în cazul băiețelului de 8 ani înjunghiat de propriul tată: Și-a plimbat două zile fiul mort, pe bancheta din spate

Tatăl criminal, care a fost prins marți seara, a fost reținut 24 de ore și va fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel