Nesimțire fără margini: Un șofer din Arad a BLOCAT o ambulanţă care prelua un pacient în comă - FOTO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Incident revoltător la Arad. Un șofer a blocat accesul într-o ambulanță aflată în misiune și care urma să preia un pacient în comă. Fotografia a fost publicată de ISU Arad pe pagina oficială de Facebook.

Medicii de pe ambulanța SMURD au pierdut minute bune, pentru că targa pur și simplu nu putea fi scoasă din autospecială, din cauza mașinii care a oprit chiar în spate.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a ISU Arad:

"Oare cum am putea scoate targa din autospecială și prelua pacientul, azi un bolnav în comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează "doar câteva secunde" în uşa SMURD-ului?”.

FOTO

Oare cum am putea scoate targa din autospecială si prelua pacientul, azi un bolnav in comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează " doar câteva secunde" în ușa SMURD-ului?

Posted by ISU ARAD on Monday, January 18, 2021

 

Acesta este al doilea caz de acest fel, după ce în weekend, oamenii aflați pe o pârtie din Bușteni au devenit agresivi cu medicii de pe ambulanța care intervenea să preia un copil.

Vezi aici detalii: Imagini revoltătoare. Români, VIOLENȚI cu echipajul de pe ambulanță pentru că sirena le-a speriat copiii - VIDEO

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel