Nelu Tătaru spune că-și va trimite copilul la școală. Ministrul face însă apel către părinți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
nelu_tataru_ministrul_sanatatii
nelu_tataru_ministrul_sanatatii

Cu mai puțin de o lună înainte de începutul școlii, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că fiul său va merge va merge la școală, în septembrie. 

 

Ministrul face însă apel către părinți: să respecte regulile de igienă, când își trimit copiii la instituțiile de învățământ.

„Am și eu un copil de 10 ani care va merge la școală din septembrie, în condițiile respectării acelor reguli. Recomand acestor părinți să respecte regulile de igienă, să respecte precauțiile universale în și precauțiile în cadrul acestei pandemii”, a spus Tătaru.

Reamintim că până astăzi, 18 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 72.208 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19). 33.135 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 8.316 pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.014 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel