Natalia Intotero: ”Am votat cu gândul la ...”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, a declarat, sâmbătă, că a votat la referendumul de revizuire a Constituţiei cu gândul 'la valorile' în care a crescut şi a fost educată.

Natalia Intotero a apreciat, totodată, că o iniţiativă cetăţenească a peste trei milioane de români nu poate fi ignorată

'Este o iniţiativă cetăţenească a peste trei milioane de români. Ar fi nedrept să ignorăm solicitarea lor, fiind cel mai mare demers civic de acest gen, de la Revoluţie încoace. Suntem datori să participăm la exerciţiile democratice. Chiar dacă referendumul a dat naştere unor polemici aprinse în zona publică, tocmai dezbaterea este cea care va da opţiunea noastră ca naţiune. Am votat cu gândul la valorile în care am crescut, am fost educată şi cred, ca român, ca dascăl şi ca om care preţuieşte credinţa străveche a poporului român', a spus ministrul Natalia Intotero.

Ministrul Românilor de Pretutindeni a votat la o secţie de la Colegiul Naţional 'Avram Iancu' din municipiul Brad, localitate unde are domiciliul. 'Toate secţiile de votare din judeţul Hunedoara s-au deschis la timp şi nu au fost consemnate probleme', a declarat preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara, judecătorul Anca Stanciu. În judeţul Hunedoara sunt organizate 524 de secţii de votare, iar pe listele permanente sunt înscrise 388.361 de persoane, conform datelor de pe site-ul Biroului Electoral Central. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel