Narcisa se teme să iasă din casă. Sute de amenințări pentru iubita tânărului mort în accidentul din Olt

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Narcisa se teme să iasă din casă. Sute de amenințări pentru iubita tânărului mort în accidentul din Olt / Foto: Facebook
Narcisa se teme să iasă din casă. Sute de amenințări pentru iubita tânărului mort în accidentul din Olt / Foto: Facebook

Deși Mădălin, tânărul din Olt care și-a pierdut viața într-un accident de mașină, a fost condus pe ultimul drum, tragedia a stârnit o serie de reacții controversate, îndreptate spre fosta lui iubită, Narcisa. 

Tânăra se confruntă cu momente de coșmar, după ce a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe Mădălin și ar fi fost amenințată în urma acestor acuzații.

Informații apărute în mediul online indică faptul că Mădălin s-ar fi urcat în mașină pe drumul morții pentru a-l urmări pe presupusul amant al fetei. În urma acestui detaliu, Narcisa a fost supusă unor critici aspre și amenințări, iar viața ei s-ar afla acum în pericol, după cum se poate vedea în comentariile de la postările fetei de pe Facebook.

„Zilele tale cât și ale acelui băiat vă sunt numărate, mai multe nu vă zic…”, scrie o persoană pe pagina de Facebook a fetei.

 

„Umblă lumea după mine să mă prindă”

 

Narcisa se confruntă și cu probleme financiare așa că a făcut un apel la oameni. Însă a fost judecată și pentru acest gest.

„Nu donați nimic în acest cont! Să suporte ea și cu maică-sa toată cheltuiala de înmormântare că din cauza ei a murit...rușine să le fie mai au tupeu să pună cont pentru donații ferească Dumnezeu de mintea ei și a lu maică-sa”, mai scrie cineva.

Familia lui Mădălin ar fi avut dificultăți în a primi fondurile care s-au strâns în memoria fiului lor de la oameni, deoarece Narcisa se teme să iasă din casă să le ducă banii. Cu toate acestea, fata susține că nu a dorit să profite de tragedie pentru a primi donații și că sumele donate în memoria lui Mădălin sunt încă în cont. 

”Cine voia să meargă să le ducă banii? Știți cât umblă lumea după mine să mă prindă? Banii sunt în cont!”, a spus Narcisa, pe Facebook.

Într-o încercare de a clarifica situația, presupusul amant al Narcisei a intervenit, negând că ar fi avut o relație amoroasă cu ea în timpul vieții lui Mădălin. El a declarat că, cei doi erau despărțiți, dar Mădălin a avut dificultăți în a accepta acest lucru. 

”Narcisa îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje. Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni de zile, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el”, a declarat presupusul amant conform SpyNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel