Urmărește dezbaterea live

Mutare de ULTIMĂ ORĂ a PSD privind DEZBATEREA lui Iohannis. Viorica Dăncilă a decis ce va face

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă pregătește o mutare-surpriză pentru ora 19.00, când Klaus Iohannis va fi prezent la dezbaterea organizată de PNL la Biblioteca Centrală Universitară.

Liderii PSD au sfătuit-o pe contracandidata lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă, să nu meargă neinvitată la dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis pentru această seară. 

Inițial, Viorica Dăncilă anunțase că ia în calcul varianta de a merge în aula Bibiliotecii Centrale Universitare, acolo unde Klaus Iohannis a pregătit o dezbatere cu câțiva jurnaliști, chiar dacă nu a fost invitată la eveniment.

Potrivit unor surse din partid, mai mulți lideri au sfătuit-o pe Dăncilă să nu facă acest pas și să nu se prezinte neinvitată la această dezbatere, dar să facă un eveniment propriu.

Viorica Dăncilă va organiza, simultan cu evenimentul anunțat de PNL și Klaus Iohannis, de la ora 18.00, o conferință de presă la PARLAMENT, unde va răspunde întrebărilor jurnaliștilor, transmite Realitatea PLUS.

Dezbaterea lui Klaus Iohannis este găzduită de Școala Națională de Studii Politico-Administrative,în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, marți, de la ora 19.00. 

Timp de două ore, președintele Iohannis va răspunde întrebărilor a nouă jurnaliști și politologi: Moise Guran ( Europa FM), Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniță (Adevărul/Historia), Cristina Șincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews.ro), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel