Muncitor român, victima unui accident de muncă în Italia: bărbatul, transportat cu elicopterul la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, victima unui accident de muncă în Italia, bărbatul, transportat cu elicopterul la spital. Sursa - pixabay.com
Român, victima unui accident de muncă în Italia, bărbatul, transportat cu elicopterul la spital. Sursa - pixabay.com

Momente de panică sâmbătă, 2 decembrie, pe podgoriile Adrano din cauza unui accident de muncă, produs pe un teren agricol.

Un român de 31 de ani, rezident în Adrano, a fost rănit după ce a căzut de pe o scară sprijinită de un copac. După tăierea unui copac, muncitorul românul și-a pierdut echilibrul în timp ce cobora scara și a căzut la pământ. Alarma a fost dată de un coleg, care lucra alături de român. 

La fața locului au intervenit medici de la 118, iar după primele îngrijiri medicale acordate la fața locului, a fost solicitată intervenția unei ambulanței aeriene, transmite tvadrano.com.

Elicopterul medical a aterizat în apropierea cartierului D'Urso, iar românul rănit a fost transportat la spital. Bărbatul a suferit o fractură de bazin la piciorul stâng și la cap. La fața locului au ajuns și polițiștii de la comisarul de poliție Adrano.

Un alt muncitor român de 24 de ani a căzut de pe acoperișul fabricii de păsări unde executa lucrări de reparații în localitatea Gaiarine. Tânărul s-a prăbușit de la 8 metri.

 

Un muncitor român din Italia a scăpat miraculos, după ce căzut de pe acoperișul pe care îl repara

 

Intervenția unui elicopter medical a fost fundamentală, deoarece l-a transferat prompt pe tânărul român la spitalul Ca' Foncello din Treviso. În ciuda mai multor fracturi semnalate, viața băiatului nu este în pericol.

Accidentul de muncă s-a produs, joi, 23 noiembrie 2023. Părea o zi de lucru normală pentru muncitorii unei firme de renovare, angajați în lucrările de amenajare a acoperișului fermei de păsări Pasqualin din via Calderozze 31 din Gaiarine.

Dar, la un moment, în jurul orei 12.10, în timp ce toată lumea era ocupată cu sarcinile specifice, a avut loc un eveniment accident de muncă.  

Un muncitor român, în vârstă de 24 de ani, a căzut de pe acoperișul depozitului principal, prăbușindu-se de la o înălțime de 8 metri. Căderea i-a alarmat pe toți colegii de la fața locului care, odată ce băiatul a fost imobilizat, au contactat imediat Serviciul de urgență.

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel