Muncitor român, mort într-un accident cumplit în Portugalia: A zburat prin parbrizul microbuzului. Alți doi, grav răniți

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un microbuz care transporta muncitori în agricultură, toți de naționalitate română, a fost implicat într-un accident fatal în această dimineață pe autostrada N258 dintre Alvito și Cuba în Portugalia. Un român în vârstă de 44 de ani a murit, un altul de 43 de ani este grav rănit, iar cel de-l treilea, care era șofer, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit mai ușor. 

Cei implicați sunt muncitori agricoli de naționalitate română, cu domiciliul în satul Alentejo.

Accidentul s-a produs la ora 12.50, la kilometrul doi al Drumului Național 258-1, în direcția nord / sud, lângă Capela Nossa Senhora das Pesas, când microbuzul n care cei trei muncitori români se deplasa de la Vila Ruiva spre Cuba. Deși nu se cunosc cauzele accidentului, totul indică depășirea vitezei.

Potrivit unui martor care a ajuns la fața locului la scurt timp după accident, „după  o curbă, vehiculul a lovit un parapete de beton, s-a dus în șanț și s-a învârtit,  sfârșind cu fața în direcția opusă celei care circula. Unul dintre pasageri a fost proiectat prin parbriz, direct în șanț. Un al doilea ocupant a fost rănit pe bancheta din spate, iar șoferul, cel mai tânăr dintre toți, a ieșit din mașină fără răni vizibile", a explicat martorul, citat de jn.pt.

Pentru românul care a fost proiectat prin parbriz, a fost solicitat  elicopterul INEM-Sul, însă bărbatul a murit până la sosirea salvatorilor, care nu au putut decât să confirme decesul românului de 44 de ani și au asistat cealaltă persoană rănită grav, care a fost transportată ulterior cu ambulanța la spital. Șoferul, care a părăsit vehiculul pe propriile picioare, a refuzat orice asistență. Cadavrul românului decedat a fost transportat la morgă, pentru autopsie.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel