Muncitor român din Italia, strivit mortal de o macara în timpul programului de muncă. Bărbatul repara o școală

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român din Italia și-a pierdut viața într-un accident de muncă. 

Un tragic accident de muncă a avut loc în Fidenza, lângă Parma, unde un muncitor în vârstă de 51 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic. Vasile Tofan, un muncitor român rezident în Brescia, a fost strivit mortal de o încărcătură căzută de pe o macara în timp ce lucra la un proiect de adaptare seismică la școala C. Collodi din Fidenza.

Din informațiile oferite de autorități, accidentul s-a petrecut pe șantierul din via Torricelli din Fidenza, astăzi în jurul orei 14:00. Eforturile de salvare au fost în zadar, iar Vasile Tofan a fost declarat decedat la fața locului, după ce a fost zdrobit de încărcătura grea. 

”O zi dramatică pentru Fidenza” 

 

La locul tragediei au sosit imediat echipele medicale, poliția și reprezentanți ai Biroului de Medicină a Muncii Fidenza. Împreună cu aceștia, au venit și oficiali locali, inclusiv primarul Andrea Massari, viceprimarul Davide Malvisi și consilierul Stefano Boselli.

Primarul Massari a exprimat profundul său regret în urma acestui incident tragic, declarând: „Astăzi este o zi dramatică pentru Fidenza. Accidentul de muncă a avut loc pe un șantier destinat îmbunătățirii infrastructurii orașului și investițiilor în viitor. Întreaga administrație și orașul sunt alături de familia muncitorului decedat. Ne exprimăm compasiunea față de colegii săi, care au fost profund șocați de această tragedie. Vom urmări îndeaproape această problemă și vom acționa cu mare atenție în consecință.”

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel