SENAT. Moțiune simplă "Justiția, victimă sigură în mâinile lui Toader"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

PNL şi USR depun miercuri la Senat moţiunea simplă intitulată "Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader", prin care i se cere lui Tudorel Toader "să facă pasul în afara acestui minister", a anunţat senatorul liberal Alina Gorghiu.

"Am reuşit să strângem semnături pentru moţiunea simplă pe Justiţie intitulată 'Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader'. PNL şi colegii de la USR o depunem astăzi în Senatul României. Titlul este cât se poate de sugestiv, arată starea de fapt a lucrurilor din sistemul judiciar. Justiţia chiar este în realitate o victimă sigură în mâinile lui Toader, dacă această situaţie se va conserva la Ministerul Justiţiei. Pe de altă parte, vorbim de o Românie care este victimă sigură în mâinile Guvernului PSD-ALDE şi în mâinile domnului Dragnea. De aceea, speranţa noastră este că prin moţiunea simplă vom reuşi să dăm un mesaj ferm prin care domnul Toader să fie obligat să facă pasul în afara acestui minister", a afirmat Gorghiu la Parlament.

Potrivit acesteia, ministrul Toader a fost complice, până în prezent, la "toate actele care au dus la inflamarea sistemului judiciar din România".

"Tudorel Toader a fost până acum complice prin acţiunile sale, dar şi prin inacţiunile, prin tăcerile domniei sale, la toate actele care au dus la inflamarea sistemului judiciar din România, la această stare de conflict fără precedent. Toader şi Dragnea au început un război cu PNL, dar, din păcate, acest război s-a extins de dragul problemelor personale ale domnului Dragnea la toată societatea românească - s-a extins la sistemul judiciar, s-a extins la orice fel de categorie care este afectată de faptul că Justiţia în viziunea PSD-ALDE este singurul lucru care contează pentru rezolvarea problemelor personale ale celor despre care vorbim, şi nu situaţia economică şi socială a românilor", a adăugat Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel