Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a fost implicată: nu am pierdut controlul mașinii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a fost implicată - nu am pierdut controlul mașinii
Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a fost implicată - nu am pierdut controlul mașinii

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, susține că nu a pierdut controlul volanului, după ce o motocicletă a intrat în aripa mașinii pe care o conducea. 

Accidentul s-a petrecut pe DN39, între Mangalia și localitatea 2 Mai, din județul Constanța. În urma impactului, un motociclist este în stare gravă.

„Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul să își revină, de câteva ore încerc să obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe DN 39, în zona localității Mangalia, județul Constanța, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist și un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital, au precizat polițiștii. Monica Macovei nu a fost rănită și nici nu a consumat alcool.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, transmite IPJ Constanța. 

Monica Macovei a fost, în perioada 2005-2007, ministrul Justiției și a „contribuit la intrarea României în UE la 1 ianuarie 2007 prin politici și acțiuni care au eliminat problemele serioase identificate de UE („stegulețele roșii”) în următoarele domenii: corupția la nivel înalt, reforma justiției, spălarea banilor, drepturile de proprietate intelectuală”, se arată pe site-ul personal. În perioada 1983-1997, Monica Macovei a fost procuror în cadrul Procuraturii București și în cadrul Parchetului General.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel