Momentul dramatic în care polițiștii își dau seama că în mașina care arde sunt colegii lor: „Băi, ăștia-s ai noștri!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

„Băi, ăștia-s ai noștri! Ăștia sunt băieții noștri!”. Acestea sunt cuvintele care se aud în timp ce pompierii se chinuiau încă să domolească flăcările. În fața echipajelor de intervenție, o mașină din care nu se mai înțelege nimic arde de câteva minute bune.

Pentru o clipă, toată lumea încremenește. Se aud flăcările care își continuă soarta nebună, după care un pompier încearcă să-l încurajeze pe polițiștul care a înțeles primul tragedia. „Ce, mă?”, spune acesta, în timp ce apa și spuma continuă să-și facă datoria.

După alte câteva secunde de uluială, polițistul recunoaște mai multe detalii și înțelege că mașina aparține instituției din care face și el parte. Încet, dar sigur, oompierii se apropie de autoturism și încearcă să deslușească urme ale unei tragedii fără margini.

Vă readucem aminte că doi polițiști au murit într-un accident înfiorător petrecut în județul Brăila. Aceștia lucrau pentru Secția 4 Poliție Rurală Ianca și se aflau în misiune de patrulare în momentul impactului. Conform primelor informații, Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un pom.

Alături de el se mai afla și agentul Ana Maria Manea (21 de ani). Cei doi au rămas blocați în mașină și n-au avut nicio șansă de salvare.

 

Utilajul de poliție a ars ca o torță până la sosirea pompierilor

 

În ciuda faptului că au încercat din răsputeri să iasă din autoturism, cadavrele oamenilor legii au fost găsite carbonizate, lipite de ușa șoferului.

Utilajul de poliție a ars ca o torță până la sosirea pompierilor, astfel încât salvatorii de la pompieri și ambulanță au avut nevoie de minute bune pentru a înțelege că este vorba despre un autoturism al Politiei.

De remarcat că Ana Maria Manea era angajtă de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara era un poliţist cu vechime în poliţie, scrie fanatik.ro. Acesta mai avea un singur an până la pensie.

Deocamdată, numeroase voci, printre care chiar și Sindicatul Europol, au lăsat să se înțeleagă că este posibil ca o defecțiune tehnică să stea la baza cumplitului accident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel