Momente de groază într-un resort din Tenerife!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Podeaua unui Club de fițe s-a prăbușit cu tot cu petrecăreți. Cel puțin un român printre victime!

 

Noapte de coșmar pentru românii care petreceau într-un club din Tenerife! În toiul distracției, când toți turiștii dansau și săreau pe podeaua clubului, la ora 2 și jumătate, aceasta s-a prăbușit în gol, cu tot cu petrecăreți.

 

 

Oamenii s-au trezit sub dărâmături în subsolul clubului și au început strigătele disperate după ajutor. Mai multe de 20 de persoane au fost transportate la spital cu fracturi de spate, de membre, glezne, luxații, lovituri la cap, zgârieturi și răni provocate în cădere.

 

 

O armată de pompieri și ambulanțe s-au deplasat la Butterfly Disco Pub aflat în resortul Playa de las Americas, pentru a scoate victimele de sub dărmături și pentru a-i îngriji pe răniți.

 


Avenida Rafael Puig Lluvina și străzile adiacente s-au transformat în spitale ambulante până la 6 dimineața. Răniții, întinși pe jos sau pe tărgi au primit îngrijiri medicale chiar la locul incidentului. Până acum autoritățile au confirmat că printre turiștii aflați în club, care au avut nevoie de asistență sunt mulți britanici, un francez și un român.

 

 

O amplă anchetă este în curs pentru a se afla cauzele exacte care au dus la prăbușirea podelei și rănirea a zeci de turiști și localnici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel