Moment îngrozitor în care un cal se prăbușește în timp ce trage o trăsură turistică în Spania pe o căldură de 40 de grade Celsius. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Moment îngrozitor în care un cal se prăbușește în timp ce trage o trăsură turistică în Spania pe o căldură de 40 de grade Celsius. VIDEO / Foto: Unsplash
Moment îngrozitor în care un cal se prăbușește în timp ce trage o trăsură turistică în Spania pe o căldură de 40 de grade Celsius. VIDEO / Foto: Unsplash

Un cal s-a prăbușit în timp ce trăgea o trăsură plină de turiști în Mallorca, Spania, pe fondul unor temperaturi caniculare.

Spectatorii îngroziți au filmat scena din Palma de Mallorca, Spania, în timp ce îl îndemnau pe șofer să dea apă calului aflat în dificultate și îi certau pe turiști să se ridice de pe scaune.

Liderul unui partid local pentru drepturile animalelor a declarat că va depune astăzi o plângere oficială în legătură cu incidentul. 

 

Calul s-a prăbușit sâmbătă după-amiază în Piața Juan Carlos I din Palma, după ce a îndurat temperaturi de 40C 

 

Guillermo Amengual, președintele organizației Progreso en Verde, care susține că plimbările cu trăsura trasă de cai ar trebui desființate deoarece reprezintă exploatarea animalelor, a declarat presei locale: 

„Ar fi putut fi o insolație sau rezultatul faptului că animalul nu este potrivit pentru a fi folosit în acest mod din cauza vârstei sale sau a altor factori.Vom denunța acest lucru pentru că este a treia oară când se întâmplă ceva similar în ultimele două luni și trebuie să aflăm ce s-a întâmplat”. 

Imagini ale dramei au arătat un bărbat despre care se crede că ar fi proprietarul calului încercând să îl tragă în sus în timp ce al doilea animal care trăgea trăsura privea împreună cu cele trei persoane care încă stăteau în trăsură.

 

 

O femeie îngrijorată care s-a apropiat de ei a putut fi auzită spunând: "Ce groaznic! Bietul cal. Iar oamenii din spate au rămas unde sunt în loc să coboare. Ce spectacol!".

Femeia vorbitoare de limbă spaniolă a sfârșit prin a se apropia de turiști și a le spune să coboare, în timp ce alții s-au apropiat de șoferul trăsurii și i-au spus: "Apă. Dați-i apă".

 

Animalul a sfârșit prin a se pune pe picioare, deși nu se știe dacă a continuat să își plimbe pasagerii prin oraș

 

Localnicii și iubitorii de animale au reacționat cu furie după ce au văzut imaginile cu incidentul, postate online alături de descrierea: "Calul se prăbușește după ce a îndurat temperaturi de 40 de grade Celsius. Proprietarul își bate joc, iar turiștii refuză să coboare. Secolul 21”.

Unul dintre ei a spus: "Simt o adevărată rușine fiind dintr-un oraș care an de an permite ca această cruzime față de animale să continue. Primăria ar trebui să pună capăt acestei sălbăticiuni”.

Un altul a adăugat: "Trebuie făcut ceva pentru că acest lucru nu poate fi permis. Este dezgustător'.

Primăria din Palma nu a răspuns încă la ultimul incident, care vine la o lună și jumătate după ce un alt cal a ajuns pe jos la mică distanță, conform Daily Mail.

Politicienii locali au declarat ulterior că acesta s-a speriat de zgomotul produs de un camion care era descărcat în apropiere și a căzut după ce și-a prins unul dintre copite într-un jgheab.

Martorii au infirmat versiunea consiliului de la acea vreme, insistând că s-a prăbușit pentru că era epuizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel