Moldovean, hoț de biciclete, în Italia. Avea în garaj bunuri furate, în valoare de mii de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Moldovean, hoț de biciclete, în Italia. Avea în garaj bunuri furate, în valoare de mii de euro
Moldovean, hoț de biciclete, în Italia. Avea în garaj bunuri furate, în valoare de mii de euro

În urma unei anchete, ofițerii de poliție din Vicenza, în colaborare cu echipa mobilă a carabinierilor, Vicenza, au reținut un cetățean moldovean, avuzat de furtul mai multor biciclete. De altfel, bărbatul a mai fost cercetat pentru infracțiuni similare.

În urma mai multor plângeri depuse de victime, polițiștii din Vicenza au demarat o investigație. După ce l-au urmărit o perioadă pe bărbatul, cetățean moldovean, în data de 25 aprilie, forțele de ordine l-au oprit în trafic. În portbagajul mașinii moldoveanului, polițiștii au găsit motorul unei biciclete electrice.

Ulterior, oamenii legii au efectuat percheziții și la domiciliul suspectului. În garaj, polițiștii au găsit 19 biciclete, dar și mai multe utilaje de tuns iarba și grădinărit, unelte de pescuit și chiar motoare pentru bărci, toate presupus a fi furate, scrie lamilano.it. 

Interogat, moldoveanul și-ar fi recunoscut vina. Acesta a declarat că bunurile furate le transmitea în Moldova pentru a fi vândute. Valoarea totală a bunurilor furate și găsite în garaj depășește suma de 10.000 de euro.

Toate bunurile găsite în garajul moldoveanului au fost confiscate, iar pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal. Polițiștii urmează să-i identifice pe proprietarii bunurilor pentru a le returna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel