Italia. Cristina a fost ucisă de un șofer beat: Anchetatorii oferă noi detalii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cristina Andrieş (sursa foto: gofundme.com)
Cristina Andrieş (sursa foto: gofundme.com)

Șoferul care conducea Suzuki Swift și a lovit-o pe Cristina Andrieş, românca din Verona călcată pe trecerea de pietoni pe 22 aprilie, era beat, iar acum anchetatorii așteaptă rezultatele analizelor de sânge pentru a verifica prezența drogurilor.

În acea după-amiază, Cristina, o româncă de 39 de ani, a părăsit casa în care locuia via Benedetti pentru a-și lua fiica de la școala unde urmează clasa a cincea. La scurt timp după ora 15, însă, mama a fost lovită de un Suzuki Swift pe strada numărul 1 din via dell'Esperanto, în timp ce traversa o trecere de pietoni. Șoferul s-a oprit imediat după impact, iar alarma a fost declanșată.

Medicii au încercar să o resusciteze timp de 45 de minute și, odată stabilizată, a fost transportată în cod roșu la spital. La scurt timp, Cristina a murit din cauza rănilor.

Punctul de impact dintre mașină și femeie ar fi plasat pe banda opusă, sugerând astfel că tânărul de 38 de ani care conducea Suzuki depășea un alt vehicul, după cum au confirmat unii martori. Inculpatul, din Verona, în vârstă de 38 de ani, este cercetat pentru infracțiunea de crimă rutieră.

Între timp, strângerea de fonduri pentru a ajuta familia femeii a depășit 5 mii de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel