Moartea a doi protestatari, răzbunată brutal: Primarul a fost târât pe străzi, vopsit în roșu, tuns cu forța și obligat să-și semneze demisia (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură YouTube.com
Sursa foto: captură YouTube.com

Patricia Arce, primarul unui oraș micuț din Bolivia, a fost atacată de protestatarii opoziției, care au târât-o desculță pe străzi, au vopsit-o complet în roșu și au tuns-o cu forța, relatează BBC.

Femeia face parte din partidul de guvernământ din Bolivia, Mas, și a fost predată poliției locale, după câteva ore. Este cel mai recent episod dintr-un șir lung de violențe între suporterii guvernului și opozanți, la capătul unor alegeri prezidențiale controversate.

Concret, un grup de protestatari antiguvernamentali au blocat un pod din Vinto, un oraș micuț din provincia Cochabamba a Boliviei centrale, ca parte din demonstrațiile lor continue de după alegerile prezidențiale din 20 octombrie. S-au răspândit zvonurile că doi protestatari ai opoziției fuseseră omorâți în apropiere, în cadrul unor ciocniri violente cu președintele în funcție, Evo Morales, ceea ce a generat un marș furios spre primăria orașului.

Protestatarii l-au acuzat pe primarul Patricia Arce că ar fi adus cu autobuzul susținători ai președintelui, în încercarea de a sparge blocada pe care opozanții regimului au organizat-o la podul din Vinto. Între timp, unul dintre decese era confirmat. Pe fondul strigătelor „criminala, criminala", oameni mascați au târât-o desculță până la pod, unde au pus-o să îngenuncheze, i-au tuns părul și au stropit-o cu vopsea roșie din cap până în picioare. Totodată, ei au forțat-o să-și scrie demisia, scrie B1.ro. Într-un final, Patria Arce a fost dusă la poliție, care mai apoi a trimis-o la un centru medical din oraș. În tot acest timp, protestatarii i-au incendiat biroul și au spart geamurile primăriei.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel