Moarte suspectă, în Belgia: Muncitor român, găsit decedat în casa unde locuia alături de alți doi conaționali

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cadavrul unui român a fost găsit într-o locuință din orașul belgian Grootveldweg, în Koersel. Trupul neînsuflețit a fost găsit la capătul scărilor. Poliția a ajuns la fața locului, iar pompierii au amplasat un paravan în jurul casei. Întrucât nu este clar cum a murit victima, s-a declanșat un dosar pentru moarte suspectă.

Poliția și procurorii au demarat o anchetă privind circumstanțele în care a murit un român, care locuia într-o casă de pe Grootveldweg din Koersel.

Victima era cazată acolo împreună cu alți doi compatrioți, care erau angajați în cartier.

Unul dintre consătenii săi l-a găsit pe bărbat, luni după-amiază. Acesta zăcea inconștient la baza scărilor. Au fost chemate serviciile de urgență, însă bărbatul nu a mai putut fi ajutat.

 

Muncitor român, găsit decedat în casa unde locuia alături de alți doi conaționali

 

A fost deschis un dosar pentru moarte suspectă, deoarece nu este clar cum a murit victima. Investigatorii criminaliști au fost trimiși la fața locului pentru a face cercetări cu privire la decesul muncitorului român.

Luni seară, cauza exactă a decesului nu era încă cunoscută. O autopsie trebuie să aducă mai multă claritate. Cei doi compatrioți ai victimei au fost, de asemenea, interogați, potrivit Niewsblad.

Recent, o altă româncă a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei a înjunghiat-o, după ce a ademenit-o cu un mesaj. „Am vrut doar să încerc să salvez relația”, a motivat el gestul.  Românul, în vârstă de 54 de ani, din Rumbeke, Belgia, riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor asupra soției sale. 

Vezi mai multe: Belgia. Un șofer român de TIR și-a înjunghiat soția după ce a ademenit-o cu un mesaj: „Am vrut doar să încerc să salvez relația”

La cinci ani după ce cuplul s-a mutat din România în Belgia, femeia a decis să pună capăt căsătoriei lor în luna martie. Bărbatul a rămas singur în casa de pe Groene Herdersgoed din Rumbeke, iar soția s-a mutat cu fiul lor. Pe 4 aprilie, șoferul român de camion i-a trimis soției sale un mesaj text, în care o întrebă dacă poate să-i dea niște sfaturi gospodărești și să ridice o scrisoare.

Femeia, împreună cu fiul ei, s-au deplasat la casa din Roeselare. Românul a insistat să intre, dar în curând a izbucnit o nouă ceartă aprinsă. „Am vrut doar să încerc să salvez relația”, a șoferul român de TIR,  în urmă cu câteva zile, în fața magistraților.

În acel moment, românul a luat un cuțit de bucătărie, și-a prins soția de gât și a împins-o pe canapea. Potrivit procurorului, el chiar s-a pus cu genunchii pe pieptul ei și și-a eliberat strânsoarea doar când ea abia mai putea respira. Fiul lor, care aștepta afară, lângă mașină, a auzit-o pe mama lui chemând ajutor și a bătut în ușă. Și-a văzut mama sângerând, ea fiind înjunghiată de două ori cu un cuțit, dar și pe român care părea să fie grav rănit. Se înjunghiase singur în piept. Viața lui a fost inițial în pericol, dar starea lui s-a îmbunătățit rapid.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel