Moarte plină de mister pentru o mamă româncă, găsită fără suflare lângă un bloc: S-ar fi prăbușit în gol de la etajul 7

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Moarte plină de mister pentru o femeie de 53 de ani din Târgoviște care a fost găsită fără suflare lângă un bloc. Din primele cercetări, se pare că s-ar fi prăbușit în gol de la etajul 7 al clădirii cu 10 etaje, spun anchetatorii.

Tragicul eveniment a fost descoperit de un vecin, care a văzut pantofii şi geanta femeii, lăsate lângă fereastra de pe palier.

Echipajul de salvare ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Femeia era căsătorită, mamă a doi copii şi lucra în domeniul cadastrului. Cei apropiaţi le-au spus anchetatorilor că, în ultimul timp, femeia se confrunta cu o depresie, dar nimeni nu se aştepta la un asemenea gest necugetat.

 

„A avut depresie...”

 

„Eu am văzut-o pe această doamnă ieri, pe aici, prin faţa blocului, unde era trotuarul denivelat, a căzut. Mai era cu domnişoara în vârstă de vreo 20 de ani. Eu am vrut să o ridic şi a ajutat-o domnişoară şi nu a avut nevoie de ajutor”, a precizat Ioana Popescu, locatară, potrivit Știrile PRO TV.

Deşi femeia locuia într-un alt cartier, se pare că marți ar fi mers din nou în zona unde avea să îşi găsească sfârşitul.

Locatarii blocului spun că înainte de tragicul accident, nu ar fi auzit niciun zgomot sau ceva suspect care să le dea de bănuit.

„Chiar nenorocire mare. Au mai văzut-o doamnele de pe aici, ea se mai plimba pe aici. Dacă a fost uşă deschisă, ea a intrat şi a făcut ce a făcut. Doamne, fereşte! A avut depresie...”, a spus Rodica Burlacu, locatară.

 

„Nu mai prezenta funcţii vitale compatibile cu viaţa”

 

Salvatorii ajunşi la locul accidentului au constatat că victima murise pe loc.

„Doamna nu mai prezenta funcţii vitale compatibile cu viaţa. Nu s-a mai putut face chiar nimic. La prima vedere, este cianozata, traumatism cranio-facial”, a declarat asistent Georgiana Raicu, SAJ Dâmbovița.

În urma celor întâmplate, zona a fost împânzită de criminalişti, care au strâns probe şi mărturii, pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel