Miting PSD. Drangea: "Cioloş şi alte partide ajung la Bruxelles numai dacă vrem noi"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea face apel la electoratul său să se mobilizeze şi să meargă la vot pe 26 mai. Liderul PSD susţine că cei din partidele de opoziţie vor ajunge în Parlamentul European numai dacă vrea PSD.

Liviu Dragnea a mai declarat, cu prilejul mitingului de la Iaşi, că o mobilizare bună la vot ar face ca reprezentanţii PNL, USR şi PLUS să nu acceadă în Parlamentul European şi "să îşi înjure ţara stând acasă".

Citeşte şi: Miting PSD. Dragnea, HUIDUIT în timpul discursului: "Nişte DERBEDEI umblă pe lângă scenă"

"Reţele de dezinformare securiste ale grupului Macovei au fost adoptate şi de PDL şi de PNL şi chiar şi de către Iohannis şi nu am nicio îndoială că aceste reţele vor şi adoptate şi folosite şi de USR şi de Cioloş. Numai că de data aceasta jocul de defăimare a propriei ţări de asmuţire a instituţiilor europene asupra propriilor cetăţeni trebuie să ia sfârşit. Lista noastră pentru Bruxelles, oamenii care vor merge acolo sunt oameni tineri, plini de energie şi curaj. Avem candidaţi cu curaj care îşi vor apăra ţara. Atacurile peneliştilor, pedeliştilor, useriştilor şi securiştilor se vor izbi de această dată de piepturi tari. Să nu uităm că PNL, USR, PLUS şi Cioloş ajung în Parlamentul European numai dacă noi le permitem să ajungă acolo"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel