Miting PSD. Dragnea, HUIDUIT în timpul discursului: "Nişte DERBEDEI umblă pe lângă scenă"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Liviu Dragnea a stârnit un val de huiduieli din partea contestatarilor în timp ce ţinea un discurs anti-Klaus Iohannis. Deşi protestatarii erau ţinuţi departe de scenă, vocile lor s-au făcut auzite. Liderul PSD a taxat imediat răzvrătiţii, numindu-i "derbedei".

"Băsescu şi apoi Iohannis, au mânat acest popor spre ură şi dezbinare. I-au făcut pe români să creadă că sunt de două feluri şi că trebuie să se lupte între ei. Românii nu sunt de două feluri. Nu sunt unii buni şi alţii răi, aşa cum susţine Iohannis. Nimeni nu are dreptul să îi împartă în tabere", a declarat Liviu Dragnea, la Iaşi.

 

Dragnea: "Nişte derbedei"

 

Pe fundal au început să se audă huiduieli şi lozinci precum: "Hoţii!" şi "PSD, ciuma roşie!" şi se pare că unii protestatari au reuşit să se strecoare prin mulţimea susţinătorilor aduşi la miting, iar unii dintre ei au sărit să îi scoată afară. În acel moment, Liviu Dragnea a uitat lecţia de unitate pe care o predica preşedintelui şi a început să acuze protestatarii.

"Lăsaţi-l aici, doamnă, că atâta ştiu cei ca el, atâta ştiu cei cae l-au trimis. Pentru că ei nu înţeleg că românii sunt egali, liberi, suverani", a continuat liderul PSD.

 

Dragnea: "Nu renunţăm pentru doi-trei care ţipă"

 

Acest moment nu l-a împiedicat pe Liviu Dragnea să îşi continue discursul, numindu-i apoi pe contestatarii săi "derbedei bine plătiţi".

"Asta e prima lecţie de patriotism pe care vreau să i-o dăm lui Iohannis, să îi spunem că patria însemnă pace, nu război (...) să îi spunem că patriotismul însemnă conştiinţă şi nu case dobândite fraudulos, să îi spunem că România însemnă acasă, nu interese străine. Ştefan cel Mare a luptat în 47 de bătălii dar a făcut asta pentru că a iubit pacea. Pacea se obţine greu.

Citeşte şi: Violenţe la mitingul PSD din Iaşi. Îmbrânceli între cele două tabere

Noi, cei din PSD, ştim cât de importantă e pacea. Întotdeuana am căutat-o, am oferit-o. Suntem cel mai mare partid din România şi din acest motiv unii derbedei umblă pe lângă scenă. Sunt doar o mână de oameni plătiţi bine, e adevărat.

Suntem azi la putere fiindă că aşa au hotărât alegerile, pentru că românii apreciază mai mult ceea ce facem noi decât ceea ce fac cei din opoziţie. (...)Renunţăm la toate astea, cât suntem noi de mulţi, pentru doi-trei care ţipă aici, pe lângă noi? (...) Sunt oameni fără țară și fără niciun Dumnezeu, care nu știu decât să urască și să dezbine", a mai spus Dragnea, la Iaşi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel