Miting PNL, Focșani. Rareș Bogdan, ATACURI în RAFALĂ la adresa PSD: „Dragnea trebuie să își facă dinți din aurul de la Londra”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

PNL a organizat, în această după-amiază, un miting în Focșani.

În momentul în care a luat cuvântul, primul pe lista la europarlamentare, Rareș Bogdan, a lansat o serie de atacuri la adresa celor din PSD.

„România a ajuns să fie în fiecare zi datoare pentru că cel care se ocupă de împrumuturi e mai preocupat de cavouri, de tablouri ascunse în pereți și de a aduce aurul României pentru a-și face dinți, Dragnea, din ei, pentru că are dinții cariați și atunci trebuie să își facă dinți din aurul de la Londra.

Oameni buni, PSD a dovedit că nu are capacitatea de a conduce România. Nu poți să conduci România cu Carmen Dan care a gazat oamenii pe 10 august, cu Codrin Ștefănescu cap de cauciuc a căror mătuși trăiesc mai bine dar sunt singurele mătuși care contează, cu Mitralieră Rădulescu, cu bolșevicul Nicolicea, cu Marian Oprișan, cu Mitică Buzatu... nu poate fi condusă România!

România va fi condusă de liberali!”, a spus Rareș Bogdan.

La eveniment sunt prezenți Rareș Bogdan, actualul europarlamentar Siegfried Mureşan, preşedintele partidului Ludovic Orban, secretarul general al PNL Robert Sighiartău și alți membri PNL. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel