Miting de un milion de români în Diaspora: Avem 150 euro ca să venim. Nu ne cumpărați

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii din Diaspora par mai hotârâți ca oricând să participe la un mega miting împotriva Guvernului. După viralizarea îndemnului la protest, prezent pe toate grupurile de români din străinătate au apărut și controversele. Românii din străinătate transmit că ei nu pot fi cumpărați de nimeni și asta pentru că salariile le permit să rămână integri. 

După viralizarea mesajului de chemare la miting, au apărut și primele acuzații conform cărora, cei care ar participa la un astfel de protest ar putea fi plătiți. Mesajul românilor din Diaspora spune că ei nu pot fi cumpărați.

Iată ce spune Marian Rădulescu, un român stabilit de doi ani în Germania:

"Avem salarii bune în străinătate și pe noi nu ne poate cumpăra nimeni. Avem 150 de euro să venim în România și să participăm la un astfel de protest. În august vor veni în România o mare parte din compatrioții care lucrează în Spania și Italia. Atunci cu siguranță s-ar putea strânge un număr impresionant care ar putea marticipa la un asemenea miting. Din păcate, în Germania nu exista tradiția concediului luat în luna august. Un protest organizat chiar în Diaspora ar fi avut un impact mult mai mare, dar este foarte greu de organizat. Eu pot să vă spun că în comunitățile de români din Germania, sigur va fi ceva, lumea este entuziasmată de un asemenea miting," a spus Marian Rădulescu. 

Miting de 1 milion de persoane din Diaspora? 

Reamintim că un mesaj de chemare la protest a peste un milion de români din Diaspora a devenit viral pe grupurile de români din străinătate. Conform mesajului postat, se dorește crearea unui miting cu  un milion de românii din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului. Protestul ar urma sa aibă loc în luna august, atunci când majoritatea românilor se întorc în vacanță în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel