MITING de susţinere pentru Iohannis: "20 iunie, hai În stradă! Vor suspendarea Președintelui!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe Facebook  se face campanie pentru un protest în stradă, pe 20 iunie, în faţa Parlamentului pentru susținerea președintelui. Asta în urma informațiilor pe surse potrivit cărora Parlamentul se va reuni în ședinta comună pe 20 iunie unde va vota suspendarea președintelui Iohannis.

Organizatorii afirmă că iniţiativa PSD-ALDE urmăreşte acelaşi scenariu prin care, în 2012, PSD și PNL l-au suspendat pe președintele de la acea vreme, Traian Băsescu.

Evenimentul se numeşte "20 iunie, hai in strada! Vor suspendarea Președintelui!"

Iată anunțul organizatorilor:

Pe 20 IUNIE, începând cu ora 14:00, haideti în fața Parlamentului României pentru a da un semnal de alarmă față de ceea ce pregătește PSD-ul: SUSPENDAREA Președintelui Klaus Iohannis! Este imperios necesar ca pe 20 iunie să fim la Parlament, pentru că este foarte probabil sa îl suspende pe Presedinte!


"PSD ar putea declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis miercurea viitoare, pe 20 iunie, dată la care a fost convocată deja o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Un eveniment aparent fără miză, dar în contextul în care planul pentru suspendarea președintelui Iohannis a fost deja pus la punct de PSD, ședința comună ar putea fi pretextul perfect pentru declanșarea suspendării, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel