Mirela Vaida, atacată la Acces Direct. S-a aflat cine este femeia care a aruncat cu un bolovan înspre ea, în direct

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, atacată la Acces Direct. S-a aflat cine este femeia care a aruncat cu un bolovan înspre ea, în direct
Mirela Vaida, atacată la Acces Direct. S-a aflat cine este femeia care a aruncat cu un bolovan înspre ea, în direct

Femeia dezbrăcată, care a dat buzna în direct și a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, a fost reținută de Poliție. Aceasta ar fi venit din Iași special pentru acest lucru.

Poliția a fost chemată de urgență la Antena 1 și femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o cărămidă, cu intenția clară de a o lovi în cap, a fost reținută. Agresoarea a opus rezistență și nu a fost ușor pentru polițiști să-i pună cătușele.

Citeste și: Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată. A intrat peste ea în direct și a aruncat cu un bolovan (VIDEO)

„Au venit și cei de la Poliție, voi depune și o plângere penală. Facem toate demersurile și ne rugăm la Dumnezeu să trecem cu bine peste toate aceste încercări.”, a adăugat prezentatoarea TV. 

Cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit că primește amenințări în mediul online de la o femeie cu numele „Magdalena Șerban'. Nu știe dacă e vorba despre o coincidență de nume, dar Mirela Vaida s-a gândit direct la „criminala de la metrou' care însă, se află după gratii. 

„Astăzi, în jurul orei 17.00,  prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical", informează poliţia.

Vezi și: Mirela Vaida, prima reacție după ce a fost atacată cu un bolovan în direct: „Realmente îmi este frică pentru viața mea“

„Am chemat Poliția (...). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune "vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor"“, a spus Mirela Vadia în direct, după incidentul șocant. 

Un psiholog a intrat ulterior prin telefon pentru a încerca să o liniștească pe Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel