Mirela Vaida, prima reacție după ce a fost atacată cu un bolovan în direct: „Realmente îmi este frică pentru viața mea“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida a fost atacată, în direct, cu un bolovan. Prezentatoarea la „Acces Direct” a mărturisit că e vorba de o femeie care a intrat dezbrăcată în platou, urlând să îi dea banii. Cine a fost prima persoană la care s-a gândit atunci când a fost atacată.

Vizibil marcată, după reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată de acest incident și a mărturisit că se teme pentru viața ei.

Realizatoarea emisiunii Acces Direct spune că în ultima vreme a primit mai multe ameninţări de la o persoană care se recomanda Magdalena Şerban, criminala de la metrou. Femeia este însă în închisoare. 

Vezi AICI momentul șocant: Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată. A intrat peste ea în direct și a aruncat cu un bolovan (VIDEO)

„Sunt în stare de șoc, vă recunosc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și nu aș vrea să cedez în direct, pentru că nu aș vrea să se întâmple asta, dar sunt în stare de șoc.

Da, am fost atacată fix în momentul în care a intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi extrem de mare și de greu care trebuia să fie în capul meu.

Nu știm cine este doamna. A intrat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți. Cumva, dumneaei a știu exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii. Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat. Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă.

Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o draperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția. Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea'', a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Citește și: Mirela Vaida, atacată la Acces Direct. S-a aflat cine este femeia care a aruncat cu un bolovan înspre ea, în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel