Mircea Lucescu, protest după ce fanii lui Fener' au scandat numele lui Putin

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Antrenorul Mircea Lucescu a ales să protesteze după ce fanii echipei Fenerbahce Istanbul au scandal numele lui Vladimir Putin, în meciul contra echipei pe care o antrenează, Dinamo Kiev. 

Antrenorul principal al echipei de fotbal Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a lipsit de la o conferinţă de presă, după meciul retur din turul doi al calificărilor în Liga Campionilor, împotriva Clubului de Fotbal Fenerbahçe SK, de la Istanbul. Mai multe surse au precizat pe Twitter că refuzul lui Lucescu de a lua parte la conferinţa de presă a fost provocat de comportamentul suporterilor clubului turc în timpul meciului. Dinamo a marcat în minutul 59, după care fanii lui Fenerbahçe SK au început să scandeze numele preşedintelui rus Vladimir Putin.

Întâlnirea s-a încheiat cu victoria clubului ucrainean, cu scorul de 2:1, în prelungiri, ceea ce îi permite echipei să ajungă în runda următoare (primul meci, din primul tur s-a încheiat la egalitate, fără goluri marcate. În turul trei de calificare, Dinamo va juca cu echipa Sturm Graz din Austria. Echipa Ferencváros Budapesta a învins la Bratislava echipa Å K Slovan Bratislava, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul 4:1, în favoarea jucătorilor antrenaţi de Stanislav Cerchesov. Au marcat goluri: Franck Boli, Kristoffer Zachariassen, Adama Traoré şi Aïssa Laïdouni. Din partea echipei slovace a marcat Vernon De Marco Morlacchi, relatează publicația Gazeta, citată de Rador. 

Cum s-a întâmplat totul 

 

Incidendul a avut loc în timpul înfrângerii cu 2-1 a lui Fenerbahce în fața echipei ucrainene într-un meci de calificare pentru Liga Campionilor, disputat pe stadionul Şükrü Saracoğlu din Istanbul. Rezultatul a făcut ca Fenerbahce să părăsească mai devreme competiția Europei, Dinamo Kiev asigurând o victorie târzie în deplasare cu un gol al fundașului Oleksandr Karavaev în prelungiri.

Într-un videoclip postat pe Twitter arată un număr semnificativ dintre suporterii lui Fenerbahce Istanbul cum scandează numele lui Putin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel